Wednesday, 29 February 2012

sambutan maulidur rasul KPTM 2012

Assalamualaikum,Salam 1 KPTM.

maaf sekiranya ENTRY kali ni x formal ok..sebab rasenya kalau formal mungkin sukar untuk jadikan ENTRY ni menarik untuk bacaan..so,sekarang yg menaip ni saya Ainaa,sebagai setiausaha MPP 2011/2012.
selalu ainaa kan menaip untuk wat laporan so x salah kan blog dijadikan laporan suka suki ainaa yang ke dua selain dari http://harumiainaie.blogspot.com/ sebagai laporan dan luahan .Ops!! cukup la sekadar tu yg diceritakan,JOM kita pergi pada tajuk yang sebenar ok! ENTRY kali ni pasal sambutan Maulidur rasul.

PROGRAM ini dijalankan pada tarikh 23 febuari 2012 pada hari khamis di KOLEJ POLY- TECH MARA kampus Lembah Sireh..

ha!! nampak?? tula kolej kami ^_^

okey da tau kan?? so next !! sambutan maulidur rasul pada tahun ini di anjurkan oleh Majlis Perwakilan Pelajar dari kampus lembah sireh dan kampus bandar,dengan kerjasama dari pihak atasan,staf,pensyarah dan pelajar KPTM.Aktiviti program ini telah dimeriahkan lagi dengan persiapan oleh pelajar bagi menyiapkan kain rentang kumpulan perarakan masing-masing.selain itu latihan kompang telah dijalankan bagi memeriahkan suasana semasa perarakan.Pada 23 haribulan tersebut,program telah bermula dari pukul 7.30 bagi sesi pendaftaran pelajar mengikut mentor mentee,pada pukul 8,semua pelajar berkumpul dihadapan blok pentadbiran bagi menyusun kumpulan untuk mejayakan perarakan sempena majlis maulidur rasul yang pertama kalinya diadakan di kampus lembah sireh.Kemeriahan majlis terserlah dengan warna warni pakaian yang ditampilkan disamping kain rentang yang  pelbagai corak ditunjukkan mengikut kretiviti setiap ahli kumpulan.
JOM TENGOK GAMBAR ^_^

ops!! si muka kemera disini klik!!
pensyarah kami
pelajar KPTM kampus bandar
Pelajar kampus Lembah Sireh
wa!! tengok pakaian die tu....
eh! macam kenal yg besampin bebaju melayu hitam tu (ayahanda) MPP lembah sireh
Klik!! gamba curi sini (bonda) MPP lembah sireh
Pengarah menjayakan perarakan


ceramah maulidur rasul
penyampaian pidato~~ MAJLIS BERSURAI ~~
di harapka majlis ini dapat merapatkan ukhwah antara kedua-dua kampus KPTM KB.
No comments:

Post a Comment